Permanente Make-up

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour er altijd perfect verzorgt uit te laten zien. U ziet er stralend uit op elk moment van de dag. Deze methode is een perfecte aanvulling bij bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, de finishing touch! 

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal pigment net onder het huidoppervlak aangebracht. Uiteraard is dit volkomen veilig. Anders dan bij een tatoeage – die levenslang zichtbaar blijft en veel harder overkomt – vervaagt permanente make-up langzaam. Gemiddeld blijft de pigmentatie 1 tot 5 jaar mooi.

 

Mogelijkheden

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen ´maken´ uw gezicht. Door het intekenen kan ik u al laten zien wat dit voor een verschil maakt. Ik creëer geen wenkbrauw die in de mode is, maar een wenkbrauw die bij uw gezicht past en die is aangepast aan uw botstructuur. U krijgt een natuurlijke uitstraling en wordt nog mooier dan u al bent. Dunne, onregelmatige of ‘hangende’ wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Het geeft zelfs een optische lifting van het gezicht. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, is het een prachtige methode.

 

Hairstroke-techniek

De hairstroke-techniek is een techniek waarbij de wenkbrauw haartje voor haartje wordt opgebouwd met een pigment dat als een echt haartje wordt ingetekend. Flinterdun, waarbij het effect 3-dimensionaal is, en super echt lijkt.

 

Schaduwtechniek

Hierbij wordt de wenkbrauwlijn ingeschaduwd waar de al dan niet aanwezige haartjes mooi natuurlijk invallen. Dus geen gekleurde blokken.

 

Eyeliners

Permanente make-up laat bij iedereen de ogen meer spreken, of je nu 20 of 80 jaar oud bent. Een eyeliner wordt altijd opgebouwd vanuit de wimperlijn, dus waar de wimpers uit de huid komen. Afhankelijk van de wensen en de stand van de ogen kan die van smal naar breed gemaakt worden. Ik adviseer bij iedereen de boven- en onder-eyeliner, ook als iemand niet gewend is de bovenkant te tekenen. Het geeft namelijk een heel open blik. Laat u vrijblijvend informeren.

 

© 2015 Vera Forma

  • w-facebook