Meso Vytal Cell Boost Concept

Eén van de meest onderzochte uitdagingen in de cosmetica is de penetratie van actieve werkstoffen in de huid. Stoffen met een deeltjesgrootte die groter is dan 200 nm kunnen niet doordringen in de opperhuidlaag, vanwege de beperkte ruimte tussen de opperste huidcellen. De enige manier om grotere deeltjes de opperhuid te laten passeren is om deze te injecteren of om gaatjes in de opperhuid aan te brengen

 

 

MESO VYTAL CELL BOOST CONCEPT

Met deze nieuwe, unieke en efficiënte schoonheidsbehandeling bieden wij u een geheel nieuwe techniek aan op het gebied van huidverbetering.  MESO VYTAL Cell Boost Concept transporteert zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen tot in de diepere huidlagen. Door deze techniek kunnen de werkstoffen precies op de plekken gebracht worden waar ze het hardst nodig zijn.

MESO VYTAL Cell Boost maakt microscopisch kleine gaatjes in de opperhuid om zo de opname van de actieve werkstoffen te optimaliseren. Ook bevordert het de nauwkeurigheid van de behandeling. In plaats van de conventionele naalden gebruikt MESO VYTAL Cell Boost vele kleine naaldjes die op een plateautje zijn geplaatst.

 

 

• MESO VYTAL MED (blauw); MESO Med met hyaluron, peptiden, mineralen en vitaminen om rimpels te verminderen en om de collageen productie te stimuleren.

• MESO VYTAL FRESH (roze); MESO Fresh, een geavanceerde vitaminesamenstelling, Q10 en aminozuren voorzien de huid van essentiële voedingstoffen.

De MESO-VYTAL behandeling (60 min) bestaat uit; 

Reiniging

AHA peeling

MESO VYTAL

Masker

Hydraterende dag/nachtcreme

 

 Losse behandeling                                                                     

€ 81,50